product3place1
km logo

BEDROOM.HAIR

Laten we eerlijk zijn, wie wil er nou niet warrig, sexy slaapkamerhaar? En natuurlijk willen we allemaal zeggen: ik werd wakker en zag er zo uit, maar de realiteit is meestal een heel ander verhaal. BEDROOM.HAIR brengt tastbare textuur, scheiding en beweging in het haar, terwijl jij (of een speciaal iemand) toch je vingers door de wortels naar de uiteinden kunt strijken, het toppunt van sexy slaapkamerhaar met precies de juiste hoeveelheid textuur. Onze flexibele, texturerende afwerkingsspray levert keer op keer perfect imperfecte lokken.

Lichtgewicht finishing spray zorgt voor flexibele hold en tastbare textuur
Bevat een drietal hero-ingrediënten voor extra textuur en bescherming
Helpt de elasticiteit en soepelheid te verbeteren voor een betere aanraakbaarheid
Helpt beschermen tegen omgevingsstressoren
Helpt het haar te conditioneren en te versterken
Sulfaat, parabenen en dierproefvrij

SPRAY. SPRAY. SPRAY. - Breng het aan op droog haar als finishing spray voor het hele kapsel voorziet je van veerkracht. Je nieuwe beste vriend uit ons STYLE / CONTROL-regime.

De nieuwste toevoeging aan ons STYLE / CONTROL-regime, BEDROOM.HAIR helpt je het ultieme, sexy, verfijnde haar te creëren - niet alsof je in je pyjama zit te luieren - het levert die sexy, gestructureerde, verzorgde maar toch perfect rommelige look die schreeuwt Ik heb niet al te mijn best gedaan - hoewel je dat waarschijnlijk wel deed! Dit is het enige product waarbij je dagelijks zweert ‘Ik ben net wakker geworden en zag er zo goed uit’ - je ideale metgezel voor stevigheid, glans en flexibiliteit.

logo%20kapzones%20white
Subscription